2010. február 23., kedd

Jönnek az UFÓK!

Egy egészen újfajta "projektbe" kezdtem nemrégiben...
Menő helyen dolgozó gyerekkori barátnőm mutatott nekem egy kütyüt azzal a határozott felszólítással, hogy márpedig neki ilyet csináljak!
Forgattam, tekergettem-csavargattam a bizgentyűt, de ha az életem múlt volna rajta, akkor sem tudtam volna megmondani, hogy mire való :D
Ti tudjátok?


Na jó, nem borzolom tovább a kedélyeket, ez egy TÁSKA, jobban mondva RETIKÜL AKASZTÓ!
A tenyerünkbe illő kerek kis szerkezet egy elegáns mozdulattal kinyitható és alkalmi táska akasztóvá alakítható; sokat tárgyaló, üzleti ebédelő üzletasszonyok, no meg az újdonságok iránt fogékony hölgyek praktikus kelléke, hiszen nem kell a retikült a szék támláján, zsebtolvajok prédájaként tárolni, mert azt szépen magunk mellé akaszthatjuk az asztalra. A szerkezet (mérete ellenére) meglepően strapabíró, 10 kilósnál nehezebb "retikült" is stabilan megtart...


Az itt bemutatott prototípus dekorációja muránói üvegből, gázégőn készült; hamarosan megszületnek a kollekció további darabjai is.

3 megjegyzés:

  1. Képzeld, én tudtam volna, mert sok-sok éve terveztünk ilyesmit készíteni ezüstből. Az csak egy ponton lett volna behajlítva. De hát beteljesületlen tervekből volt is, van is bőven sajnos :-)

    VálaszTörlés
  2. ...hát azokól nálam sincs hiány ;)
    De örülök, hogy felismerted, eddig tényleg senki sem jött rá, akinek mutattam.
    Ezüstből biztosan még szebb lenne az alapja...

    VálaszTörlés
  3. Én is láttam már hasonlót.:-) Szerintem végtelenül ötletes darab, nagy ötlet!

    VálaszTörlés