2009. november 23., hétfő

Íme a műhely!

Bizonyára többen kíváncsiak vagytok arra, hogy milyen a műhelyem, hogy is néz ki a gázégőm vagy a munkaasztalom, ahol a gyöngyök születnek...
Ki kell ábrándítsak mindenkit, valójában NINCS IS MŰHELYEM.
Illetve pontosítok, állandó műhelyem nincs.
A lakás különféle szegleteibe rejtett eszközöket, szerszámokat, azokon a "bizonyos napokon" előráncigálom, és hipp-hopp berendezkedek a fürdőszobánkba (azért ide, mert egyrészt máshol nem lenne hely, illetve itt a tűzálló padlóburkolat és a könnyű takaríthatóság is adottak).

A korral haladóbb kollégáim öngyújtót, sőt gázgyújtót használnak, de mint a gyufásskatulyákból is látható, én ragaszkodom a hagyományos megoldásokhoz ;)
Egyébként nem is mindegyikben van gyufa, van, amelyikben üvegport vagy millefiori szeletkéket tárolok.
A kép a rend állapotát mutatja, munka végeztével sokkal de sokkal kaotikusabb a helyzet.

7 megjegyzés:

  1. De irigylem az égődet!) Na, majd ha nagy leszek...:D

    VálaszTörlés
  2. Én is írígylem a felszerelésedet, de még jobban a tudásodat. Egyelőre csak a nyálam csorgatom. (Ami nem látszik az egy PB palack?):-)))

    VálaszTörlés
  3. Majd' elfelejtettem: drága Bori, még mindig nem tanfolyamozunk??:-)):-))

    VálaszTörlés
  4. Köszi lányok :D
    Az újratölthető palackom a földön van, a gázégőből kifutó fekete cső végén. Környezetvédelmi és takarékossági szempontokból sokkal jobb megoldásnak tartom, mint az egyszer használatos, eldobható palackokat.
    Tanfolyam ügyben sajnos nem tudok jó hírekkel szolgálni, de ha lesz változás feltétlen jelzek ;)

    VálaszTörlés
  5. Bori, még annyit kérdeznék, hogy a gázégőfejet honnan lehet beszerezni és mennyiért (ha nem titok). Köszönöm előre is.:-))

    VálaszTörlés
  6. A stringereidnek sokkal jobb soruk van mint nálam, jó hogy az enyimek nem látják hogy ilyen szép rendben is lehetnének:)

    VálaszTörlés
  7. Lerika!
    Én anno külföldről hozattam az égőt egy barátommal, de tudtommal már itthon is árulnak ilyet...talán a Kreatív Hobby-ban?

    VálaszTörlés