2009. november 7., szombat

Voilá!

Íme néhány említésre méltó példány a múlt hét terméséből...
Kisebb üröm az örömben, hogy amit IGAZÁBÓL meg szerettem volna mutatni, az a gyöngy rejtélyes módon eltörött...ilyesmi minden szökőévben egyszer fordul elő velem, azt hiszem a jövő héten újra nekifutok ;)

Továbbra is gésa-, illetve hajtű lázban égek. Elég könnyű a dolgom, mert minden korábbi szettből kimaradt lámpagyöngyöt remekül fel tudok használni hozzájuk.
Kivéve persze, ha olyan speciális színkombinációt szeretne valaki, amit általában nem használok; ilyen megrendelésre született például a legfelső, flamencós beütésű hölgyemény.

Folyt. köv.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon tetszenek. Kérdésem: lesz még valamikor tanfolyamod, mert szeretnék belekóstolni ebbe a technikába??!!

    VálaszTörlés
  2. Szia Lerika!
    Köszönöm a kedves szavakat, korábban tényleg tanítottam, de a közeljövőben nem tervezem új tanfolyam szervezését. Ha mégis lesz valami feltétlen jelezni fogom :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, Bori. Nagyon remélem, hogy majd találkozunk,esetleg segítenél, hohy hol lehetne ezzzel a technikával megismerkedni?:-))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépségesek:) Sajnálom a törött gyöngyödet, én is küzdök most eggyel-azt hiszem az örökre a pálcán marad:(

    VálaszTörlés
  5. Lerika, keress rá a neten, több helyen is tartanak kezdő tanfolyamokat; az alapok elsajátítása után pedig már bátrabban lehet kísérletezni, új dolgokat kipróbálni!

    Verus, próbáld meg pár órán át mosószeres meleg vízben áztatni a pálcát, a furatoknál lazítd meg a formaleválasztót, aztán egy erős fogóval fogj rá a pálcára és próbáld "letekerni" róla a gyöngyöt!
    Ha mégsem sikerül lett egy szép virágláda díszed ;)

    VálaszTörlés
  6. Sikerült:) Áztattam, aztán befogtam a satuba a pálcát, és letekertem:)Köszi a tippet!

    VálaszTörlés